Priprema:
U žumanjke dodati 100 g šećera i miksati sve dok smjesa ne postane svijetla i gusta. U mlijeko dodati prstohvat soli te ga zagrijati. Uz stalno miješanje vruće mlijeko polagano dodati u smjesu jaja i šećera. Sve zajedno vratiti na vatru i kuhati dok se smjesa ne zgusne, oko 3 min.
Smjesu procijedi u veću posudu i pričekati da se ohladi uz povremeno miješanje. Dodati slatko vrhnje, bourbon, punch-rum i konjak, pokriti i ostaviti u hladnjaku preko noći.
Sljedeći dan umutiti dva bjelanjka na pari s preostalih 50 g šećera, smjesa bi nakon 3 min. trebala biti glatka i šećer bi se trebao otopiti. Maknuti s pare i izmiksati u čvrsti snijeg te lagano umiješati u ohlađenu smjesu od žumanjaka. Stavite u čaše ili lončiće po izboru i ukrasite s malo muškatnog oraščića.