Priprema:
Kruh narežemo na kockice, stavimo u zdjelu i zalijemo s mlijekom da se namoči. U tavi zagrijemo maslac pa dodamo narezani luk i dinstamo dok ne pocrveni, a zatim dodamo šećer, aceto balzamico i brusnice te kuhamo oko 10 min.
Ostavimo da se malo ohladi, pomiješamo s kruhom te dodamo jaja kako bi lakše povezali u kompaktnu smjesu.
Puricu napunimo smjesom i zatvorimo unutrašnjost. U posudi pomiješamo sjeckanu kadulju, majčinu dušicu, ružmarin, sol i papar. Puricu premažemo izvana i stavimo ju u pećnicu na 180°C oko 2 sata.
Krumpir narežemo na veće komade i stavimo ga oko purice nakon sat i pol pečenja.
Dobar tek!

Hladna salata s lososom
Priprema: Tjesteninu skuhajte al dente. Skuhajte brokulu i grašak te dobro ocijedite i ostavite da se ohladi. Dimljeni losos narežite na kockice. U posudi pomiješajte tjesteninu, povrće, losos, maslinovo ulje i limunov sok te začinite po želji. Ako nije dovoljno...